Diensten van Bouwbedrijf Geertse

Ons dienstenpakket is erg uitgebreid. Zo kunnen we u bij elk nieuwbouw- of verbouwproject van dienst zijn. Van het plaatsen van een dakkapel tot het realiseren van een compleet nieuwe woning.

Nieuwbouw

Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwingen en renovaties, maar ook met de bouw van nieuwbouwprojecten. Woning, bedrijfspand of fabriek, metselwerk, hout of beton. Wij maken het voor u.

In de loop van ons bestaan hebben we gewerkt met nagenoeg alle bouwmaterialen die er bestaan. Binnenwanden van hout? Beton? Metselwerk? Lijmblokken? Geen probleem. Wij voeren het uit zoals u dat graag ziet.

Lees meer over nieuwbouw

Ontwerp

Voor de bouw of verbouwing van uw woning is een ontwerp- of werktekening geen overbodige luxe. Ook deze kunnen we voor u maken. We beschikken zelf over tekenprogrammatuur en plotters om een betaalbare opzet mee te kunnen sturen met de prijsaanvraag. In het verdere stadium van een bouwaanvraag en bouwfysische berekeningen kunt u altijd een beroep doen op onze adviseurs en tekenaars die het project met u doornemen en tot in de puntjes uitwerken.

Lees meer over ontwerp

Verbouwing

Bedrijfspand of (vakantie)woning. Bouwbedrijf Geertse ziet in iedere verbouwing een uitdaging. Of het nu enkel de opbouw van een dakkapel betreft of een complete woningrenovatie: wij zorgen voor het resultaat waar u van droomt.

Lees meer over aan- en uitbouw

Prefab casco

Prefab behoort tot onze specialisaties. Het stelt ons in staat verschillende elementen zoals dakkapellen en andere dakconstructies van een hoge kwaliteit af te leveren. De prefabproducten worden namelijk gefabriceerd in onze werkplaats in plaats van op de bouwlocatie.

Lees meer over prefab